GUANGZHOU SHUNLONG SHOPFITTING FACTORY

GUANGZHOU SHUNLONG SHOPFITTING FACTORY

Bedrijf Details
Type Business: Fabrikant
Exporteur
Verkoper
Grote Markt: Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Aantal werknemers: 100~150 mensen
Jaarlijkse omzet: US$ 7.5 miljoen - US$ 8 miljoen
Opgericht Jaar: 1998
Export pct: 70% - 80%
Beschrijving bedrijf
Van de de Maniervertoning van Guangzhoushunlong de het Bezitsfabriek wordt gevestigd in Dagang-Industrieterrein. Wij hebben een productiefabriek die meer dan 12.000 vierkante meters met vier workshops behandelt. Wij zijn een hoogste ontwerpfabrikant van maniervertoningen voor veelvoudige winkels en specialiteitopslag.

Gevestigd in 1998, hebben wij samen met heel wat beroemde merken gewerkt. Wij voeren momenteel producten naar klanten in Amerika, Europa, Japan en Australië uit.

De „klanten eerst“ is het principe van onze fabriek. Wij buigen oneselves aan nieuw productkwaliteit, die hoge norm in materialen houden.

Wij zijn een prijzenswaardige bedrijfsmetgezel, die zich snel in de internationale markt van de vertoningsinrichting ontwikkelen. Elk van onze producten kenmerken goede kwaliteit en redelijke prijzen. Verstrekkend kwaliteitsproducten, de uitstekende dienst, concurrerende prijzen en snelle levering, verheugen wij ons op nu zelfs meer samenwerking met klanten overzee die op wederzijdse voordelen wordt gebaseerd. Gelieve te voelen vrij om ons voor nadere informatie te contacteren.

 

GUANGZHOU SHUNLONG SHOPFITTING FACTORY
Certificaat
Standaard:bv
Aantal:1
Uitgiftedatum:
Vervaldatum:
Scope / Range:factory
Uitgegeven door:alibaba
Standaard:bv
Aantal:2
Uitgiftedatum:
Vervaldatum:
Scope / Range:
Uitgegeven door:Alibaba
Oproepen ons
Contactleverancier
Veranderingstaal